DIGIAPUSI

Suomalainen palvelu

Digitaalisia palveluja yritysten henkilökunnan iloksi ja hyödyksi

Tuotamme laadukkaita ja nykyaikaisia palveluita yritykselle. Vahvuutemme ovat hyvin ja luotettavasti toteutettujen teknisten ratkaisujen lisäksi ketteryys tarvittavissa muutoksissa ja arvot, jotka ohjaavat toimintaamme sekä kyky luoda onnistuneita asiakaskokemuksia. DIGIAPUSI palvelun (ent.HA-koulutus) tarjoaa suomalainen Seers Oy. Aito välittäminen on läsnä kaikessa tekemisessämme.

Arvomme ohjaa toimintaamme

1. ihminen

Meille ihminen on kaiken toimintamme keskiössä. Teemme töitä digitaalisten palveluiden parissa, mutta nimenomaan ihmisten kanssa. Aito välittäminen on läsnä kaikessa tekemisessämme.

2. Asiakaskeskeisyys

Yllätämme asiakkaan iloisesti olemalla odotuksia parempi. Keskitymme kuitenkin siihen, mikä on asiakkaalle tärkeintä. Teemme työmme laadukkaasti, luotettavasti ja yksityisyyttä kunnioittaen. Aito välittäminen on läsnä kaikessa tekemisessämme.

3. Vastuullisuus

Vastuullisuuteen meille kuuluvat ympäristövastuu, eettinen toiminta ja asiakas- ja tuoteturvallisuus. Ympäristövastuu näkyy siinä, että tuomme yrityksille uusia digitaalisia palveluita, jotka vähentävät suoraan hiilijalanjälkeä. Lisäksi käytämme joukkoliikennevälineitä liikkuessamme. Eettinen toiminta näkyy kaikissa liiketoimintaprosesseissamme avoimuutena ja rehellisyytenä. Tämä sisältää avoimen viestinnän, totuudellisen markkinoinnin ja läpinäkyvän raportoinnin. Asiakas- ja tuoteturvallisuus: Tarjoamme turvallisia ja laadukkaita palveluita, jotka eivät aiheuta haittaa asiakkaille.

Kyky luoda onnistuneita asiakaskokemuksia.

Kyky luoda onnistuneita asiakaskokemuksia.

Kyky luoda onnistuneita asiakaskokemuksia.

Meillä on vahvaa kokemusta siitä, kuinka digitaalisten palveluiden hyödyt saadaan ihmisten jokapäiväiseen elämään helpottamaan ja tehostamaan työskentelyä. Olemme olleet mukana luomassa yritysasiakkailleni uudenlaisia palveluita ja auttamassa yrityksiä markkinoinnin ja myynnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Haluatko kuulla tuloksista?

Asiakkaitamme:

  • Yrittäjät ja pk-yritykset
  • Suuryritykset ja kaupungit
  • Valtionyhtiöt

TURVALLISUUS

Meille on tärkeää tarjota vain turvallisia palveluita asiakkaillemme. Olemme lisäksi turvanneet toimintamme kybervakuutuksella.

blank

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja yhteistyömahdollisuuksiin.

Lari Similä
Toimitusjohtaja

Blogimme

blank

ENSIVAIKUTELMA mahdollisuudet

Miten monta sekuntia tarvitaan, jotta luot pysyvän vaikutelman?  Tutkimukset osoittavat, että…

blank

DIGI VS. FYYSINEN KÄYNTIKORTTI

Käyntikortit ovat olleet liiketoiminnan ja verkostoitumisen olennainen osa vuosikymmenien ajan…

blank

QR-KOODIN TURVALLISUUS

Meille turvallisuus on tärkeää. QR-koodin turvallisuudesta on keskusteltu paljon ympäri maailmaa…